BeethovenX on laajentunut Optimism-lohkoketjuun

  • BeethovenX on BalancerLabs:n virallisesti tukema forkki heidän Balancer.fi-dexistä.
  • Nyt BeethovenX on julkaissut palvelunsa myös Optimism-ketjussa, joka on mielestäni bullish news heidän oman Beets-tokenin kannalta. Olen itse ollut viime syksystä lähtien erittäin tyytyväinen BeethovenX:n käyttäjä Fantom-verkossa ja tulen siirtämään osan varoistani Optimism-ketjun versioon. BeethovenX:n hyviä puolia on erittäin selkeä ja hyvä käyttöliittymä, luotettava ja BalancerLabs:n tukema tiimi, hyvät tuotot, ja monipuoliset useamman tokenin poolit.
  • Kannattaa huomioida, että julkaisun yhteydessä palvelussa on vasta neljä poolia, joiden viralliset rewardit (Beets-tokenit) eivät ole vielä käynnistyneet. Lisää pooleja on tulossa mukaan myöhemmin. Alla olevassa kuvassa näkyvät APR:t tulevat puhtaasti swap feestä eli näiden päälle tulee vielä BeethovenX:n oma Beets-tokenit.
  • Tsekkaa uusi palvelu täältä: https://op.beets.fi/
  • Mikäli et ole vielä tutustunut BeethovenX:ään niin suosittelen selaamaan heidän dokumentaationsa läpi ja kysymään tarvittaessa lisää Defi Suomi -telegram ryhmässä: https://docs.beets.fi/

Mikä ihmeen RAI?

  • Osa stable coinien parissa pyörineistä on varmasti jo törmännyt RAI:n. Se on etherillä ylikollaterisoitu token, jolla ei ole virallista dollari-peguasta, vaan sen arvo on tasapaino markkinahinnan ja lunastushinnan välillä. RAI:n arvo on pyörinyt jo pitkään $3:n huitteilla. Tämä on poikkeuksellisen hyvä tulos, kun huomioi minkälaisen myrskyn läpi markkinat ovat edellisen vuoden aikana kulkeneet. RAI:n market cap on vielä hyvin matala, tällä hetkellä n. 33 miljoonaa dollaria.

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu